تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است

آیت الله جنتی: فتنه دشمن در ایام اربعین ناکام ماند

آیت الله جنتی: فتنه دشمن در ایام اربعین ناکام ماند دبیر شورای نگهبان با تمجید از حضور میلیون ها زائر ایرانی و غیر ایرانی در مراسم پرشکوه اربعین حسینی اظهار داشت: دستگاه‌های تبلیغاتی استکبار هم تلاش‌هایی برای سانسور کردن و نادیده گرفتن این پدیده انجام دادند، اما ناکام ماندند چرا که نور امام حسین علیه‌السلام هرگز خاموش شدنی نیست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۱ - ۰۱ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 23
کد خبر: ۲۵۷۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت الله جنتی صبح امروز و در آستانه برگزاری جلسه شورای نگهبان، گریزی به برگزاری همایش چند ده میلیونی اربعین حسینی زده و اظهار داشت: امسال نیز با عنایت خداوند متعال راهپیمایی میلیونی اربعین بسیار باشکوه برگزار شد و مردم از سراسر جهان به ویژه ایران اسلامی با عشق و علاقه در این کنگره عظیم شرکت کردند.

 

وی با بیان اینکه همزمان با راهپیمایی اربعین، دشمن تلاش کرد به بهانه برخی اعتراضات در عراق، فتنه‌ای ایجاد کند تا این پدیده را تحت تأثیر قرار دهد، خاطرنشان کرد: حضور میلیون‌ها عاشق امام حسین علیه‌السلام از سراسر جهان در راهپیمایی اربعین این فتنه را به حاشیه برد.

 

جنتی افزود: دستگاه‌های تبلیغاتی استکبار هم تلاش‌هایی برای سانسور کردن و نادیده گرفتن این پدیده انجام دادند، اما ناکام ماندند چرا که نور امام حسین علیه‌السلام هرگز خاموش شدنی نیست و تک‌تک شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی میلیونی، خود یک رسانه برای انعکاس آن هستند البته رسانه‌ها باید تلاش بیشتری برای بازتاب راهپیمایی اربعین داشته باشند.

 

دبیر شورای نگهبان در خاتمه ابراز امیدواری کرد که انشاءالله برکات حضور شرکت‌کنندگان در راهپیمایی اربعین شامل حال همه مردم شود.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار